Prodaje se parking za 300.000 dolara

Parking mesto u garaži na Park sloupu u Bruklinu prodaje se za 300.000 dolara, a kako prenosi televizija NBC, prethodno mesto koje se prodavalo na toj lokaciji otišlo je za 280.000 dolara.
Komšinica Džuli Holar kaže da parking mesto košta više nego što su njeni roditelji platili za kuću.
 
Džulija Kajt iz advokatske grupe Alternativni transport kaže da je to i aktuelna cena stana u drugom delu Bruklina. Međutim, otkako su investitori srušili garažu od 300 mesta kako bi izgradili nove kuće, to je postalo normalno.
 
Karen Ratner iz komšiluka kaže da je pre nekoliko godina za svoje parking mesto platila više od 100.000 dolara, jer jednostavno "nema drugog parkinga".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.