Navijač tuži klub zbog povreda koje je zadobio dok je čekao u redu

Navijač minhenskog Bajerna čekao je da uđe na meč sa Mančester junajtedom kada mu je jedan Englez pao na glavu.
Fric Retenštajner čekao je ispred "Alijanc arene" da uđe na revanš četvrtfinala Lige šampiona 2014. godine. Dok je stajao u redu, navijač gostujućeg tima prešao je preko ograde i uređaja koji kontroliše karte i skočio mu na glavu.
 
Od jačine udarca, nesrećni navijač ostao je bez nekoliko zuba, slomio je lakat i koleno. Morao je da ide na nekoliko operacija, a i dalje hoda na štakama. Zbog toga je odlučio da podigne tužbu protiv Bajerna, jer mu klub nije pružio sigurnost pred ulazak na stadion iako je imao plaćenu kartu.
 
Sud je predložio nagodbu po kojoj bi klub platio 10.000 evra, ali su to odbile obe strane, jer Bajern ne želi da prizna krivicu. Retenštajner traži odštetu od 120.000 evra, a suđenje će biti nastavljeno 5. aprila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.