Rekordno guglanje o "Trećem svetskom ratu"

Tenzije su u porastu, vlade se svađaju...Prema statistici Gugl trends, korisnici interneta su kucali frazu "Treći svetski rat" toliko puta da je probijen istorijski rekord.
Rekordno guglanje o "Trećem svetskom ratu"
Foto: 021

Podaci koje je analizirao Gugl trends pokazuju da su ljudi opsednuti idejom da bi u narednim danima mogao da eskalira svetski sukob.

U početku su korisnici bili zabrinuti zbog izveštaja o raketnom napadu SAD na vazduhoplovnu bazu u Siriji i odgovor Rusije na to, piše "Internešenel biznis tajms".

Zatim su se strahovi još više pojačali zbog eskalacije sukoba između SAD i Severne Koreje.

Osim najtraženije fraze, pretrage "Tramp rat" takođe su postavile rekord ovog meseca zbog vojnih poteza predsednika.

Pretraga "Sirija rat" takođe je konstantno visoka, dok je pretraga "nuklearni rat" takođe na najvišoj tački ove godine.

  • nema dalje

    19.04.2017 10:16
    StormCloudGathering kanal na youtubu ima vec godinama najpreciznije analize desavanja u svetu. Za pocetak pogledati video od samo 12 minuta koji objasnjava celu sliku danasnje scene: https://www.youtube.com/watch?v=HP7L8bw5QF4

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti