VIDEO: Real Madrid prodaje mrtvačke sanduke u obliku svog stadiona

Real Madrid je osvojio prvenstvo Španije, a priliku da odbrani titulu najbolje ekipe u Evropi imaće 3. juna u finalu Lige šampiona protiv Juventusa.

Bez mnogo dileme Real je jedan od najvećih klubova na svetu, ne samo zbog broja osvojenih trofeja, već i zato što Kraljevi sve znaju da unovče.

A da idu u krajnost potvrđuje i ova informacija iz Španije.

Na sajmu pogrebne opreme u Valensiji i Real ima svoj proizvod - mrtvački sanduk koji košta 15.000 evra. Urađen je od skupocenog drveta u obliku stadiona Santiago Bernabeu.

  • Mile zlojeb

    29.05.2017 12:57
    Da li to znači da Toma preuzima mesto direktora Reala?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.