VIDEO: Sve popularnija pesma "Lažov" o Terezi Mej

Pesma u kojoj se britanska premijerka Tereza Mej kritikuje i naziva lažovom napreduje na listi najslušanijih pesama ove nedelje, uprkos odbijanju britanskog radija BBC da je objavi.
Pesma "Lažov, lažov GE2017" se trenutno nalazi na trećem mestu, saopštila je kompanija koja objavljuje listu najslušanijih singlova.
 
"Ona je lažov, lažov, ne možete da joj verujete, ne, ne, ne", tekst je pesme sedmočlanog benda Kapetan Ska koje je promovisana u petak. U pesmu su ubačeni i snimci delova iz nekoliko govora Tereze Mej.
 
Više od 30.000 ljudi skinulo je snimak pesme za pet dana, a pesma je emitovana više od 100.000 puta, navela je kompanija.
 
Radio BBC 1 saopštio je da neće emitovati pesmu.
 
"Mi ne zabranjujemo pesme ili umetnike, ali naše uređivačke smernice zahtevaju da ostanemo nepristrasni, a Ujedinjeno Kraljevstvo je trenutno u izbornom periodu, tako da nećemo emitovati tu pesmu", naveo je BBC u saopštenju.
 
Sav prihod od pesme prodate pre izbornog dana biće doniran bankama hrane i jednoj inicijativi protiv mera štednje.
 
  • Hranislav

    01.06.2017 11:52
    Svako ima svog ludaka, političku opiraču i desnog populistu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.