Meksikanac lansira toalet papir sa likom Trampa

Nezadovoljni meksički preduzetnik, razočaran imigracionom politikom Donalda Trampa, odlučio je da se osveti američkom predsedniku lansiranjem novog brenda toalet-papira.
Osmeh na pakovanju rolni toalet-papira, uz frizuru koja je postala zaštitni znak Donalda Trampa i podignut palac nagore, postali su zvanični logo nove robne marke toalet-papira, prenose Nezavisne novine
 
Meksički preduzetnik Antonio Batalja nazvao je svoj novi patentirani proizvod imenom aktuelnog američkog predsednika. Moto proizvoda je "mekoća bez granica", a na omotu rolni toalet-papira piše "ovo je jedini zid koji smo spremni da platimo", što su reference na Trampova obećanja u kampanji. 
 
Tramp je insistirao na izgradnji zida na meksičko-američkoj granici koji bi sprečio protok migranata i govorio je da će naterati meksičku vladu da ga plati. Batalja je objasnio za "Sputnjik mundo" da je na ovu ideju došao ne bi li "društveno i miroljubivo" odgovorio na Trampove uvrede na račun Meksikanaca tokom predizborne kampanje. 
 
"Želeo sam da uradim nešto što će dobiti pozitivnu povratnu informaciju i pomoći migrantima, ljudima koje je Tramp uvredio svojim komentarima", rekao je on. Batalja je objasnio da njegov projekat nije samo komercijalni i da će deo prihoda ići za pomoć meksičkoj zajednici u SAD. 
 
Ispočetka, Batalja je želeo da patentira odeću ili obuću sa Trampovim imenom, ali nakon što je otkrio da takve robne marke već postoje u Sjedinjenim Državama, preorijentisao se na toalet-papir. 
 
"Uzimajući u obzir veliki broj opcija, odabrao sam toalet-papir jer je to smešna roba koja može biti interesantna ljudima uz širenje ideje. Uz to, ne rugam se Trampu, jer to nije vrsta toalet-papira sa njegovim likom na listićima (kakva već postoji u SAD)", rekao je preduzetnik. Novi toalet-papir trebalo bi da se pojavi u meksičkim prodavnicama za nekoliko meseci.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.