Otpustili trenera zbog pobede sa 25:0

Tim mlađih kategorija ekipe CD Seranos (deca do 11 godina) deklasirao je vršnjake iz Benikalp C sa 25:0, a zbog takvog rezultata je trener pobedničke ekipe dobio otkaz.
Otpustili trenera zbog pobede sa 25:0
Foto: Pixabay
Razlog je "nesportsko ophođenje i ponižavanje protivnika".
 
- Verujemo u sportsko ponašanje i decu učimo da poštuju svakog rivala. Vodeći se time odlučili smo da je najbolja odluka da se zahvalimo treneru na saradnji - rekao je predsednik kluba Pablo Alkaide.
 
Advokat otpuštenog trenera je pokušao da objasni šta se dogodilo.
 
- Ni u jednom momentu on nije tražio od igrača da nastave da daju golove. Naprotiv, rekao im je da ne vrše pritisak po celom terenu, već samo na svojoj polovini. Ipak, Benikalp je ostao bez izmena, krenuli su da napadaju i ostavljali su previše prostora za kontre - priča Danijel Revenga.
 
Benikalp je navikao na ubedljive poraze ove sezone pošto su godinu završili na poslednjoj poziciji sa nula bodova i neverovatnih 247 primljenih golova.
 
Običaj u Španiji je da kada rezultat bude previsok (od 10:0) rivali prestanu da broje, dok pojedini treneri traže da se odigra određen broj pasova pre šuta. 
  • Princ

    18.06.2017 13:51
    Fer play
    Još je rano za EU sportisti.
  • Jan

    16.06.2017 20:24
    A sta bi se desilo da je pobednik izgubio od ubedljivo zadnjeg na tabeli, da li bi dobio isto otkaz zbog sramote, ili mozda produzetak ugovora zbog postovanja rivala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti