VIDEO: Postavljene kabine za muževe koji se dosađuju u tržnim centrima

Tržni centar "Global harbor" u Šangaju postavio je staklene kabine za muževe koji se dosađuju dok im supruge obilaze prodavnice.
Lokalni mediji navode da je tržni centar ostavio "kabine za muževe" u kojima su fotelja i računar na kojima korisnici mogu da igraju igrice iz devedesetih godina prošlog veka.
 
Kabine su trenutno besplatne, ali se najavljuje da bi korisnici mogli u narednom periodu plaćati manju sumu skeniranjem koda na telefonu.
 
Jedan od korisnika kabine rekao je da je osećaj odličan i da je igrao "Teken 3" i da se osećao kao da je ponovo u srednjoj školi.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.