Baka vozila "porše" 240 km/h jer nije mogla da spava

Gospođa stara 79 godina našla se pred sudom jer je snimljena kako vozi 240km/h svoj Porsche Boxter GTS.
Baka vozila "porše" 240 km/h jer nije mogla da spava
Foto: Pixabay
Kako je rekla pred sudom, "nije mogla da spava" pa je izašla da "proluftira mozak". 
 
Baka je uhvaćena u brzoj vožnji u junu prošle godine, ali se tek sad našla pred sudijom, koji ju je pitao da li je zaista ona bila za volanom. Rekla je da je zaista ona vozila, da nije bila svesna da vozi tako brzo, ali se nije protivila kazni. 
 
S obzirom da nije ranije kažnjavana, dobila je zabranu upravljanja vozilom od tri meseca i novčanu kaznu od oko 4.000 evra.
  • Observer

    24.07.2017 13:53
    Naš sud ?
    Verovatno je naš Sud u pitanju. kad ovoliko kasni sa predmetom i neka bakica iz doma na Limanu, a pista je most Slobode !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.