VIDEO: Amerikanci bi bombardovali Severnu Koreju, ali ne znaju gde je

Amerikanci su poznati po skromnom poznavanju geografije.
Pokazali su to i na primeru Severne Koreje, koju čak njih 75 odsto smatra trenutno najvećom pretnjom Americi zbog svog nuklearnog programa. 
 
Ali, gde je Severna Koreja? Televizija ABC je na Bulevaru Holivud u Los Anđelesu pitala građane da pokažu Severnu Koreju na mapi sveta. U televizijskom prilogu tek je jedan mladić pokazao tačno mjesto Severne Koreje na mapi sveta.
 
Ostali su pokazivali Evropu, Afriku, Australiju, Kanadu, Bliski istok, centralnu Aziju. Ipak, neki od njih su odlučno odgovorili da je neophodna američka intervencija (bombardovanje) protiv Severne Koreje.
 
  • Rasejani procesor

    19.08.2017 17:35
    Prošao sam Ameriku uzduž, popreko, dijagonalno i ortogonalno, a bio sam i u njihovm školama (imao sam jedan nastavnički bračni par za domaćine, pa sam se dobro uputio u njihov posao). Zabluda je da mali Ameri iz škola izlaze kao neznalice. Oni u školama stiču praktična i strogo racionalna znanja, upotrebljiva za život, dok se naša deca kljukaju gomiletinama suvišnih gradiva, od kojih četiri petine ispari dok si rekao keks. (Jedan ,,predmet'' je zajednički i njima i nama: busanje do nebesa u prsa junačka - što s delimičnim pokrićem, što bez pokrića.)
  • Nervirach

    19.08.2017 12:38
    Patriot i patriJot su dva pojma koi nemaju nista zajednicko. Pobogu, kako niste skontali za sve ove godine!?
  • Cale

    18.08.2017 11:45
    @Ivan
    PatriJote su oni koji su pod izgovorom patriotizma huskali na rat, propagirali mrznju prema svemu sto nije pravoslavno i srpsko a pre i posle ratova krali od svog naroda a kradu do danas. Prvenstveno mislim na SPS i SNS (SRS) i sve ostale njihove satelite. Ovde ubrajam i one koji ih podrzavaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva

Pentagon: Nema dokaza o vanzemaljcima

Pentagon je objavio novi izveštaj koji se nadovezuje na objavu iz 2022. da tada novoosnovani Sektor za rešavanje anomalija svih domena (AARO) nije pronašao dokaz koji bi ukazao na vanzemaljce.