Roditelji hteli da slikaju dete u kovčegu starom 800 godina i polomili ga

Muzejski primerak, star osam vekova, slomilo je dete koje su roditelji ubacili u kovčeg da bi ga fotografisali.

"Gledaj, ali ne diraj", pravilo je koje važi u skoro svim muzejima širom sveta. Porodica deteta koje je slomilo kovčeg očigledno ga nije poštovala prilikom posete muzeju "Prittlewell Priory" u Sautendu u Velikoj Britaniji.

Iz muzeja kažu da do sada nisu imali ovakav slučaj, ali da šteta nije nepopravljiva.

"Sačuvali smo deo koji je otpao i posebni materijali će biti korišćeni da bi se kovčeg popravio", rekli su iz muzeja i dodali da će popravka koštati oko 100 dolara.

Srećom, kažu iz muzeja, ovakve situacije nisu nepredviđene, te imaju budžet koji pokriva troškove, ali da će posle ovoga kovčeg staviti u staklenu kutiju i zaštiti ga.

  • NinaNS

    28.08.2017 10:13
    da vidimo kako ti stoji....
    Koji kreteni stavljaju sopstveno dete u kovceg da ga slikaju? Ma i da je je od suvog zlata... Svasta p.... rodi samo kamen za kupus ne moze!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.