Papagaj poslao svoju vlasnicu na doživotnu robiju

Gleni Duram (49) iz Mičigena određen je doživotni zatvor zbog ubistva supruga, a glavni svedok optužbe bio je kućni papagaj.
Papagaj poslao svoju vlasnicu na doživotnu robiju
Foto: Pixabay
Glena je ispalila pet hitaca u supruga Martina Durama, a onda je pokušala da se ubije. Istraga nije mogla da dokaže njenu potpunu krivicu i Glena bi verovatno izbegla zatvor da nije bilo papagaja Bada. 
 
Prva Martinova žena i još neki članovi porodice čuli su kako papagaj imitira glas ubijenog i ponavlja rečenicu u kojoj traži od žene da ne puca. 
 
Kako navodi "Dejli mejl", tokom suđenja odbrana je tvrdila da je Glena u trenutku ubistva bila u stanju smanjene uračunljivosti, ali je sud odlučio da je pošalje na doživotnu robiju. 
 
Svedok ubistva papagaj Bad je vrsta afričkog sivog papagaja po imenu žako, poznata po izuzetnoj sposobnosti imitiranja govora.
  • Buddy

    31.08.2017 06:47
    Bad bud, very baaaaad!
  • Bill

    30.08.2017 14:29
    Bolje bi joj bilo da je držala pingvina, a ne papagaja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti