Švajcarska kompanija prodaje flaširani vazduh

Švajcarski startap flaširao je vazduh iz Švajcarske i kao takvog ga prodaje stanovnicima veoma zagađenih gradova poput onih u Kini i Indiji.
Švajcarska kompanija prodaje flaširani vazduh
Foto: Pixabay
Prema podacima kompanije, vazduh se prikuplja sa raznih lokacija širom švajcarskih Alpa i kompresuje se u aerosolnu konzervu. Dolazi sa pričvršćenom maskom za pomoć pri disanju.
 
Konzerve vazduha koštaju 19,95 švajcarskih franaka (21 dolar) i sadrže dovoljno vazduha za više od 120 udisaja, što je dovoljno za oko deset minuta korišćenja.
 
"Ovaj proizvod je za stanovništvo koje svakodnevno uživa sa strašnim zagađenjem, zagađenje koje može skratiti svoje živote i prouzrokovati iznimne zdravstvene probleme. Jedna švajcarski vazduh nije odgovor na njihove probleme, ali je tako lepo što možete da dišete čist, svež vazduh čak i na kratko", rekao je izvršni direktor kompanije Deni Vur.
 
Direktor kompanije Deni Vur kaže da očekuje da njegova kompanija postane "glavni igrač na novom tržištu vazduha".
 
Kaže i da je prva isporuka već obavljena. Takođe, rekao je i da kompanija traži investitore kako bi nastavili i olakšali rast.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti