Zbog hrane i pića ide na svaku sahranu u svom gradu

Odlazak na sahranu gotovo svima predstavlja pravu muku, ali ima i onih koji ih redovno posećuju iz prilično bizarnih razloga.
Zbog hrane i pića ide na svaku sahranu u svom gradu
Foto: Pixabay
Jedan takav primer je Tereza Dojl (65) iz engleskog Slaua, koja već 14 godina prisustvuje svakoj lokalnoj sahrani zbog — besplatne hrane i pića, prenosi "Oditi central".
 
Tereza je naišla na optužbe nekoliko ljudi koji tvrde da dolazi na sahrane samo kako bi mogla da uživa u obilju ića i pića na daćama. Navodno se pojavi i pretvara da je poznavala pokojnu osobu, ponekad i popriča s članovima familije, a kruže glasine da čak i nosi hranu sa sahrana.
 
"Tereza svaki put sedne na svoj bicikl u svakodnevoj odeći svetle boje, ali u korpi ima crnu odeću u koju se presvuče pre sahrane", tvrdi jedan njen komšija.
 
Margaret Vajthed, meštanka koja je nedavno sahranila svoju ćerku, kaže da se Tereza pojavila na sahrani i počela da razgovara s ljudima. Budući da je Margaret ne poznaje, odlučila je da popriča s njom i da sazna ko je.
 
Tereza joj je rekla da je radila kao konobarica zajedno s njenom kćerkom, ali preminula nikad nije radila kao konobarica.
 
"Jela je kao da sutra ne postoji, a na kraju je napunila kesu hranom i ležerno sela na bicikl. Ostala sam u šoku", priča Margaret.
 
Tereza je u svoju odbranu rekla da je to "njen posao" i da "mora da ide na sahrane".
  • Mire

    08.10.2017 22:08
    Ima kod nas ovakvih za izvoz, ko lešinari samo čekaju neku svadbu, sahranu ili treće da se napiju i najedu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva