FOTO: Posle Ikeinog cegera od 2.500 evra, sada nude gumicu za kosu za 160 evra

Modni brend Balenciaga prošle godine je privukao veliku pažnju kopijom Ikeinog cegera koji je koštao 2.500 evra, gumenih kroksica s platformom i suknje koja podseća na gumeni podmetač iz automobila čija je cena 2.000 evra.
U 2018. godinu odlučila je da uđe s gumicom za kosu po uzoru na one koje su se nosile 80-ih godina.
 
Gumica se pojavljuje u kolekciji za 2018. godinu u roze, žutoj, plavoj i crnoj boji. Ovaj luksuzni dodatak zaljubljenici u neka prošla vremena mogu nositi na kosi ili oko ruke, a košta 140 funti (oko 160 evra). 
 
 
Brend visoku cenu pravda činjenicom da su gumice izrađene u Italiji od jagnjećeg krzna i da se na njima nalazi Balenciagin logo. 
 
Prodavci kao što su Urban Outfitters, Free People i American Apparel već su se bacili na posao kako bi ponudili pristupačnije alternative.
  • molder

    21.01.2018 19:09
    Imam i ja sličnu gumicu za kosu. Tačnije, identična je ovoj smo što nema logo. Kako je to čini još unikatnijom prodajem je za 200€. Počastite sebe, ženu, ljubavnicu, drugaricu... Garantujem da će ta srećnica biti jedina u gradu, a i šire, sa gumicom za kosu od 200€. Ljubav se iskazuje u količini novca koji trošite na svoje bližnje. Ne propustite ovu priliku, samo je jedna ostala na stanju, a bliži se dan zaljubljenih.
  • Seljak

    21.01.2018 18:41
    Iz Ravnja
    Kod nas na selu ogulimo ovcu za pecenje, a koza ode za 500 din, mozda malo vise.. ova gumica je 2000e, pa vi vidite ljudi, hocete da tovite ovce za sandzak, ili za balenciagu
  • dobrotvorka

    21.01.2018 16:26
    Lepota
    Je u oku posmatrača...
    Onda sam verovatno slepa jer mi na ovom ženskom ofingeru ništa nije lepo a ona sirota je posebno ružna. I da, cipele upotpunjuju ovu smejuriju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.