Indijski oficir uhapšen zbog razmene vojnih tajni za slike golih žena

Kapetan indijskog vazduhoplovstva uhapšen je zbog špijunaže, nakon što je "upao u mrežu koju su oko njega isplele" dve žene za koje se ispostavilo da su pakistanski agenti.
Indijski oficir uhapšen zbog razmene vojnih tajni za slike golih žena
Foto: Pixabay
Kako prenosi Raša tudej, Arun Marvaha, 51-godišnji padobranski instruktor, koji iza sebe ima više od 3.000 skokova, trebalo je da se penzioniše naredne godine, a sada mu preti kazna i do 14 godina zatvora.
 
Specijalna jedinica policije Nju Delhija uhapsila ga je ove nedelje zbog navodnog odavanja vojnih tajni. 
 
Naime, Marvaha je osumnjičen da je delio tajne informacije i dokumente iz generalštaba indijskog vazduhoplovstva dvema ženama preko Fejsbuka. Iza imena Kiran Randva i Mahima Patel krile su se agentkinje pakistanske obaveštajne službe ISI.
 
Prvo su zadobile njegovo poverenje tako što su razmenjivale sa indijskim oficirom intimne fotografije preko Fejsbuka i Vocapa, a onda prešle "na posao" – u zamenu za slike tajnih dokumenata obećale su mu mnogo više golišavih fotografija.
 
Nakon što je otkriveno curenje informacija od strane viših oficira, sprovedena je interna istraga, a zatim je slučaj predat specijalnoj policiji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.