VIDEO: Pukao mu film zbog šikaniranja, pa isekao člansku kartu stranke

Član hrvatske Socijaldemokratske partije Mario Vuković iz Koprivnice na društvenim mrežama je objavio kratak video snimak sa naslovom "Kad ti pukne film", u kojem cepa člansku kartu te stranke.
"Od kada sam punoletan glasam za SDP. Zadnjih par godina sam i njihov član. Ali neću više. Gotovo je! Neću više nikada biti za njih. Nikad! Idem u inostranstvo, nema mi druge", rekao je Vuković za Index.hr.
 
Vuković je poslednjih 11 godina radio u Koprivničkim vodama, a kako je kazao u toj firmi, kojom upravlja lokalni SDP, od početka ga šikaniraju, odnosno slali su ga sa jednog na drugi posao.
 
Iz uprave Koprivničkih voda kažu da je Vuković radio kod njih 13, a ne 11 godina, a poslednje radno mesto bilo mu je pomoćnik vodomontera koje odgovora njegovoj stručnoj spremi, kao i da je problem počeo jer Vuković nije pristao na edukacije i interne ispite.
 
"Nije pristao, nego je vređao. Nije hteo ni da potpiše novi ugovor o radu, niti je hteo da iskoristi svoje pravo na žalbu. Otišao je u decembru prošle godine i više nije dolazio na posao", kažu iz Uprave.
 
  • Nervirach

    06.03.2018 21:19
    Da li nelo zna uopse nekoga da je naprdnjak a da mu nije sef ili direktor? Moji lazu da nisu ali znam im pogani karakter; jesu, ali ih je blam.
  • Vojvosadjan

    06.03.2018 20:47
    Ali je zato članska karta bila dobra kad su te zaposlili i dok si ladio j...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva