VIDEO: Pokrili gole skulpture zbog negodovanja na internetu

Turistička kompanija u severnom Vijetnamu pokrila je "intimne delove" 12 skulptura golih ljudi u prirodnoj veličini sa životinjskim glavama nakon negodovanja na internetu.
Svaka skulptura nedaleko od plaže u gradu Hejpongu predstavlja horoskopsku životinju iz vijetnamskog folklora, uključujući pacova, tigra, psa i zmaja. Međutim, od vrata na dole je ljudsko telo.
 
Iako su postavljene pre deset godina, njihove fotografije su nedavno objavljene na internetu i krenula su negodovanja i tvrdnje da su gole skulpture uvredljive.
 
Međunarodna turistička kompanija Hon Dau, u čijem su vlasništvu navedene skulpture, odgovorila je pokrivanjem "intimnih" delova na skulpturama.
 
"Nikada pre nismo dobili nikakvu pritužbu na račun tih skulptura. Ljudima se zapravo sviđalo da ih dodiruju...", rekao je direktor kompanije Hoang Van Tieng.
 
  • mrva

    01.04.2018 19:29
    vraćamo se u predrenesansno doba
  • Steva

    01.04.2018 17:03
    Ovo je datum koji će dugo biti pamćen.

    ...čekaj malo...
  • Svašta

    01.04.2018 15:08
    Ima li glupost granica
    Kada bi tako radili onda bi sve morali da pokrijemo. I Mikelanđelove skulpture, sve kipove u Rimu. Sve naslikane aktove. Koja glupost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.