Jednu bananu joj naplatili 1.000 evra

Bobi Gordon iz Velike Britanije poprilično se uznemirila kad je na računu otkrila da joj je onlajn prodavnica hrane naplatila 1.000 evra jednu običnu bananu.
Jednu bananu joj naplatili 1.000 evra
Foto: Pixabay
Gordon je naručila, kao i mnogo puta do tada, namirnice iz ASDA-e, internet prodavnice hrane, ali račun koji je ugledala nakon obavljene kupovine šokirao ju je. Naime, ASDA joj je običan komad voća naplatila skoro hiljadu evra.
 
Iako je pomislila kako je u pitanju bezazlena greška na papiru, Bobi je uskoro dobila poruku od banke u kojoj je obaveštavaju da su otkrili prevaru i da su pokušali da joj naplate apsurdni iznos, prenosi Unilad.
 
"Rekla sam svojoj sedmogodišnjoj ćerki da mora da uživa u ovoj banani i ceni svaki njen zalogaj", priča Bobi.
 
U međuvremenu se oglasila i sama prodavnica koja se izvinila zbog "kompjuterske greške" koja se dogodila.
 
"Iako su naše banane odlične, čak se i mi slažemo da ne vrede toliko i da se dogodila greška s naše strane. Zahvaljujemo se gospođi Gordon što nam je ukazala na ovakav propust. Još uvek istražujemo kako se ovako nešto ne bi više nikad ponovilo", rekao je portparol ASDA-e.
 
  • Ija

    21.04.2018 21:40
    Cene ostalih proizvoda
    Slažem se da su banana od 900+funti preskupe, ali su iz prodavnice uvideli i priznali grešku tako da ce novac verovatno biti vracen kupcu. Jedino su me iznenadile relativno niske cene ostalih namirnica, da li moguće da je ovo cena?
  • Mile

    21.04.2018 15:41
    Ništa čudno. Pa i naši majmuni nama naplaćuju sve u vidu ovakve banane i po nerazumnoj ceni. Samo, što za razliku od VB, kod nas nema ko da nas spašava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti