Britanski parlament zabranio dremanje i vikanje tokom sednica

Britanski parlament zatražio je od Doma lordova da ne dremaju za vreme parlamentarne debata, piše "Tajms",a na osnovu dokumenta koji zahteva da se poštuju odgovarajuća pravila ponašanja tokom sednica.
Britanski parlament zabranio dremanje i vikanje tokom sednica
Foto: Pixabay
Neke od stavki koje se zahtevaju od parlamentaraca jesu da ne razgovaraju glasno, viču, pa čak i spavaju tokom rasprava.
 
"Poslednjih nekoliko meseci ponašanje u Domu lordova nije u skladu sa onim standardima kojih bi trebalo da se pridržavamo“, naglašava se u tekstu dokumenta.
 
U februaru ove godine zamenik ministra za međunarodni razvoj Majkl Bejts zakasnio je na zasedanje Doma lordova. Političar je nameravao da napusti svoju funkciju, ali je britanska premijerka Tereza Mej odbila da prihvati njegovu ostavku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti