VIDEO: Akcije Tesle pale posle videa na kojem Mask puši marihuanu

Akcije proizvođača električnih automobila Tesla pale su danas sedam odsto, pošto se pojavio snimak intervjua s njenim direktorom Ilonom Maskom, na kojem on puši marihuanu.
Danas je takođe objavljeno da je finansijski direktor Tesle Dejv Morton podneo ostavku posle mesec dana na poslu, navodeći kao razlog pažnju javnosti i brz ritam posla.
 
Tokom podkasta prikazanom na Jutjubu (Youtube) Mask je pušio džoint s marihuanom i duvanom koji mu je dao voditelj Džo Rogan.
 
Tesla je saopštila da Mortona nije imao neslaganja s rukovodstvom kompanije ili u vezi s finansijskim izveštajima, preneo je AP.
 
Mask je posle pušenja džointa, za koji je Rogan rekao da je legalan, rekao da "skoro nikada" ne puši. "Ne pušim redovno travu... Zapravo ne primećujem nikakav efekat... Ne smatram da je to veoma dobro za produktivnost", rekao je on. 
  • Mastodont

    10.09.2018 19:10
    @kimi

    Stvarno nema smisla objašnjavati nešto čoveku koji iz dva pokušaja ne shvati, ali meni ionako nije cilj da te edukujem, nego da istaknem koliko si glup, tako da mi nije teško da i drugi put napišem ovo - ako nisi sposoban da detetu objasniš da su neke stvari samo za odrasle - kao vino, kanabis, vožnja automobila ili seks - nemoj nipošto praviti decu, jer nisi sposoban da ih vaspitaš.

    A ja sam namerno napisao vino, jer je realno teže zapiti se njime u grob nego npr. rakijom, ali ko god misli da je kanabis strašniji od alkohola je glupi primitivac.
  • Vojvosadjan

    09.09.2018 09:56
    @kimi
    Nisam uopšte imao nameru da budem smešan već da tebi bolidu objasnim najplastičnije. Na tvom nivou kako bi ti rekao.
  • kimi

    09.09.2018 00:33
    @Vojvosadjan
    Smesan si u pm ... humor na nivou deteta od 7g ..

    @Mastodont
    Nisam ja lupio glupost nego vas mozak malo sporije radi..
    Nemam dete, a doticni ili ti je uporedio travu sa vinom u smilsu da sta ako dete to vidi ..posto je to njemu normalno bilo, isto to dete moze da vidi sve ono sto sam naveo bio , i onda je sve to ok? Ako ti ovo pomaze, ako ne pisi opet, pa cu probati JPG da posaljem.

    A drugo, ti mislis da neko dete moze da pojmi sta to znaci kada je nesto samo za odrasle?
    Kako da objasnis neko a da taj neko shvati, da npr to sto ti radis i nije bas dobro nit zdravo, ali smes da radis a to samo zasto sto si odrastao?
    Evo vidis, ni meni odraslom to bas nema smisla i nerazumljivo je a kamoli nekom detetu.
    To sto smo "mi" to napravi da bude ok i prihvatljivo je druga stvar, ali sutra sto onaj lik rece, ce to dete isto to raditi jer monkey does what moneky seez .. E i na KONTO ovoga ide i ono na rasnoj osnovi itd ,jer sve se to uci ,i preuzima od odraslih.
    Sem toga, npr u Aaaaaamerici, ti oprt nema ni jednog skolarca koji ne duva.

    I da zaboravih ... pusiti travu i piti vino staviti u isti kontext, je vredjanje ljudskog roda...
    Vino je gospodsko pice,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.