FOTO: Motociklista povređen kod Sajma

Dvadesetosmogodišnji motociklista povređen je danas oko 15.30 sati u nezgodi na Bulevaru kralja Petra kod Novosadskog sajma, saznaje 021.rs.

On je zadobio povrede grudnog koša i sumnja se na prelom natkolenice. Prevezen je u Urgentni centar na licu mesta, u svesnom stanju. 

Više o uzrocima udesa, znaće se nakon saopštenja policije.

Autor: 021.rs, foto: Uživo sa novosadskih ulica

  • Vozac

    19.04.2016 14:22
    Joco
    Moja voznja je bila prilagodjena uslovima u saobracaju sto pokazuju i izvestaji od policije tako da je kriv vozac mini busa 100000% tako da jedino da sam gurao motor ili nisam bio tu ne bi bio povredjen....svako dobro,pozz
  • Joca

    19.04.2016 06:54
    nervozan vozac
    Kada upravljas opasnim sredstvom,ovog puta motociklom,moras prilagoditi voznju uslovima, sad ti nakon vise preloma ne pomaze to sto imas pravo prvenstva ili si u pravu.On je tebe polomio platice za to novcano i prekrsajno a ti osta ivalid, sa svojim punim pravom.
  • Vozac

    18.04.2016 15:41
    Pametnjakovicu jedan presekao je duplu punu liniju presekao mi put i udario u mene

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika