VIDEO: Sprečen pokušaj ubistva, sin platio da mu ubiju oca

Novosadska policija sprečila je pokušaj ubistva i uhapsila 38-ogodišnjeg R.M. iz Srbobrana, zbog sumnje da je angažovao tri osobe da ubiju njegovog oca.

Sumnja se da je trojicu meštana Srbobrana i Savinog Sela, R. M, od početka oktobra, iz koristoljublja, podstrekavao na ubistvo, isplatio im izvesnu sumu novca i kupio automobil.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Protiv trojice koje je R.M. podstrekavao na ubistvo, biće podneta krivična prijava zbog sumnje da nisu prijavili pripremanje krivičnog dela.

  • Lapot

    28.10.2016 07:26
    Kod starih laloša sin ne može da bude gazda dok mu baba (otac) ne pandrkne.Tj dotle se ne pita ni za šta.
  • ana

    27.10.2016 19:31
    izlaz je u prosveti u obrazovanju i ucenju da su roditelji jedino blago koje pored dece imamo u zivotu. Vazno je objasniti ljudima da nemaju realnu percepciju svoje okoline da mnoge stvari ne vide a kada ih spoznaju bude kasno da se ista menja. Uvesti predmet gerontoloske nege jer ce svako zatrebati ako ne zbog nekog njegovog ono njemu samom klad dodje u tu dob.
    Dakle nemate vece prijatelje od svojih roditelja. Nama je to stalno govorio pok Dejan sremčevic veliki covek i prijatelj .No ne bi nam to dovoljno trebalo nam je jace uliti u glavu makar levkom.Primeri primeri primeri
    toliko meta imate ljudi a svetite se za svoju nesrecu onima koje treba da nosite kao malo vode na dlanu. Kad dodjet u njihove godine gorko cete se kajati.
  • Televizija B*2

    27.10.2016 18:26
    26.10.2016 00:40h serija "Blejd", "najgledanije televizije B*2"
    - Dva ženska lika, jedna drugu nudi čajankom sa krvlju bebe stare tek nekoliko sati.
    Molio bih urednike dotične televizije da mi objasne potrebu emitovanja takvih sadržaja.
    Molio bih urednike dotične televizije da se izjasne da li su dotirani iz inostranstva da to emituju.
    Molio bih urednike dotične televizije da kažu da li su uopšte gledali tu seriju pre emitovanja.
    Molio bih urednike dotične televizije da pokažu svoje diplome.
    Takođe, molio bih i glavnog i filmskog urednika da se izjasne zbog čega smatraju da je to potrebno emitovati ovom narodu - u bilo kom terminu?
    I sve to jako ima veze sa temom ovog članka i masovnim ubistvima po Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika