Trojka uhvaćena na Temerinskom putu sa 46 stubova ukradenih sa autoputa

Novosadska policija podneće krivične prijave protiv tri osobe zbog krađe na štetu "Puteva Srbije".
Policija je sinoć oko 2 sata na Temerinskom putu pronašla osumnjičene nekoliko sati posle prijave da nepoznata lica kradu stubove sa zaštitne ograde, na deonici autoputa između Beogradske petlje i Naplatne stanice Novi Sad. 
 
U "opelu" sa trojicom Titeljana, pronađeno je 46 stubova, klešta za sečenje armature i akumulator za koji se sumnja da je ukraden.
 
Budući da je automobil vozio 19-godišnjak bez vozačke dozvole, protiv njega će biti podneta i prekršajna prijava.
  • Dzo

    27.01.2017 10:49
    Ja imam predlog... Ovakve lopove u slati za Siriju i zameniti za poštene vredne izbeglice.
  • Justice

    26.01.2017 17:33
    Samo imena da im ne napisete da ne vidimo da su Romi...
  • narod

    26.01.2017 13:51
    i opet nije kako treba... bice podneta krivicna za vrednost robe koja je navedena. Pa nije samo poenta u 46 stubova, ima tu mnogo drugih troskova. Ti stubovi su ukopavani, pa treba da se ponovo ukopavaju, pa nedaj boze da je neko nastradao itd itd... treba ih osisati i zapleniti imovinu u toj vrednosti i da vidis kako bi se drugi razmisljali. Ovako dobice uslovno 12 meseci ili 6 meseci na klisi ako imaju dosije i napolju su opet za 2 meseca u tim istim kolima i dalje kradu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika