Sukob dve kriminalne grupe na ulicama Novog Sada

U ovom trenutku traje pravi oružani rat između kriminalne ekipe Gorana Kovačevića Goranca i Dalibora Nišavića Čode, pišu Novosti.
Njegov deo je i pucnjava kod Osnovne škole "Đura Daničić" na Podbari, kada je ranjen Niko Uskoković zvani Skole (39), inače Kovačevićev zet.
 
Kako piše list, razlog sukoba je ubijeni vođa Veterničkog klana Nenad Opačić, jer Nišavić sumnja da je Kovačević "otkucao" policiji da je on naručio Opačićevu smrt. Za njim je raspisana i potraga.
 
Podsećamo da je Janoš Šnajder, zvani Pendula, osumnjičen da je ubio Nenada i Jasminu Opačić, pronađen mrtav u Češkoj, usled predoziranja drogom.
 
Policija još nije uhapsila osobe koje su u utorak kod škole pucale na range rover. U kolima sa ranjenim Uskokovićem bio je i njegov sin kojeg je pokupio iz škole, a prema pisanju Blica, u automobilu se nalazio i Miroslav Teodorović zvani Miro.
 
Teodorović je od ranije poznat policiji, kao pripadnik Veterničkog klana "Firma" i hapšen je zbog neovlašćenog posedovanja oružja i dilovanja droge. Blic navodi da je hapšen pre 15 godina zbog napada na Đuru Ličinu, vozača potpredsednice Skupštine Srbije Gordane Čomić.
 
Policija sumnja da Uskoković nije bio meta napada, jer je bio u džipu koji pripada Kovačeviću, sa kojim je osuđen na sedam godina zatvora zbog trgovine skankom nakon priznanja 2010. godine.
 
Ova pucnjava se dovodi u vezu i sa ubistvom Teodore Kaćanski 19. novembra prošle godine, jer je ona bila devojka Nenada Stevića sa kojim je Kovačević imao kontakte.
  • MZ

    31.01.2017 08:39
    Ali zasto u gradu i to pored skole!? Sve na livadu i neka se poubijaju, ko ih j..e!
  • Taj

    31.01.2017 03:20
    Istina
    Imam samo malen komentar da dodam na ovo sve.
    Bolje biti srecan i uzivati u osnovnim ljudskim vrednostima i mirno spavati nego ziveti njihovim zivotima jer su oni prazni kako u dusi tako i kao ljudi.
    U ZIVOTU SVE SE VRACA SVE SE PLACA!!!!
  • Vojvosadjan

    29.01.2017 21:55
    @Covek
    Vidim kako poznajes prilike, tako da pojma nemas. Sve i da ne ulazimo u trgovinu narkoticima, koliko ja znam (a mislim da znam podosta) kamatarenje tj zelenasenje je radnja koja potpada u krivicna dela. Ta tvoja prica kako je on preduzetnik, ok momak, koji zaradjuje legalno i jos legalnije zivi.. to prosipaj nekome drugom. Da moze da se zaradi, kupi stan od 100kv i da se vozi dobar auto a sve legalno, da moze to znam iz svog primera. Samo sto ja nemam 5 stanova od 100kv i ne menjam auto svakih pola godine. Kad vec poznajes prilike, pitao bih te nesto. Sa kim sve drzi te cuvene maloprodaje, ha? Odnosno ko su mu ortaci u tom poslu koji vodi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika