Dva udesa na istom mestu na autoputu, šestoro povređeno

Šest osoba je lakše i teže povređeno u dve saobraćajne nezgode koje su se u četvrtak uveče dogodile na skoro istom mestu na autoputu.

Kako 021.rs saznaje, nakon prvog udesa u kojem je povređen jedan muškarac, sat vremena kasnije, dok je trajao policijski uviđaj, na skoro istom mestu dogodila se nova nezgoda u kojoj je povrede zadobilo pet osoba.

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać za 021.rs navodi da se prva nezgoda dogodila oko 22.20h kod benzinske pumpe Minut. Tada je povređen muškarac star 31 godinu, koji je sa kontuzionim povredama glave prebačen u Urgentni centar.

U drugom udesu, u 23.25h, 40-ogodišnji muškarac i žena stara 64 godine zadobili su prelome nogu, dok su 31-ogodišnja žena i dvojica muškaraca stari 39 i 71 godinu lakše povređeni. Svi su prebačeni u Urgentni centar na dalje preglede.

  • ns

    17.02.2017 15:09
    jedan predlog za kampanju, kad ovi počnu da se hvale šta su i koliko uraditi samo pustiti snimke vožnje po evropskim putevima, kako nema stajaće vode, kako je sve lepo obeleženo, koliko puteva ima, kako se neprekidno vozi od horgoša do kopenhagena, bez harača sa rampom na svakih 20km, bez rupa i policijskih "levaka" (Bikovo), bez gužvi na tim istim rampama, sa tunelima 20 puta dužim od Iriškog venca izgrađenim 20 puta brže. ološ!
  • socko

    17.02.2017 08:44
    A šta na to kaže resorna ministarka Mihajlović?
    Ah, da, ona isterujeTomine duhove. Zauzeta žena. Onda ništa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika