Preminuo muškarac povređen u požaru na Telepu

Novosađanin Miljan Vukmirović (34) koji je teško povređen u požaru koji se dogodio u petak na Telepu, preminuo je jutros u Kliničkom centru Vojvodine.

U Kliničkom centru Vojvodine su za 021.rs potvrdili da je Vukmirović preminuo usled teških povreda koje je zadobio. On je u požaru koji je zahvatio ceo objekat zadobio teške opekotine. 

Iz Uprave za vanredne situacije nisu davali nikave informacije o ovom požaru.

S druge strane, nezvanične informacije govore da je mogući uzrok požara u kojem je izgoreo ceo prizemni objekat u Ulici Melhiora Erduheljija11 na Telepu posao kojim se bavio nastradali. Naime, Vukmirović je proizvodio sveće.

  • Komsija

    21.02.2017 08:51
    Zalosno
    Poznavao sam Miljana, druyili smo se od malih nogu. Velika tragedija. To što je pravio sveće, muka ga je naterala, Ostao je bez oca kao dečak, Teško je živeo i borio se zajedno sa majkom i bratom za bolje sutra, a usput ih je i jedan "investitor" ojadio za stan koji nije nikad završen.
    Tuga velika. Porodici iskreno saučešće.
  • cvs

    21.02.2017 08:11
    :(
    kako li je taj objekat mogao dobiti upotrebnu dozvolu za obavljanje delatnosti..gde su pp aparati...gde je kontrast...seca li se neko toga vise..gde su vajni inspektori civilne zastite...iza resetaka!!!??-NISU!!
  • NK

    21.02.2017 01:48
    R.I.P.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika