FOTO: Sinoć zapaljen automobil na Novom naselju, moguće delo piromana

Sinoć su dve osobe u Ulici Braće Dronjak na Novom naselju, ispred vrtića "Vendi", zapalile automobil koji je stajao usamljen na početku parkirališta.
FOTO: Sinoć zapaljen automobil na Novom naselju, moguće delo piromana
Foto: 021.rs

Oni su jutros nešto pre 4h benzinom polili audi karavan 1.8 i potom podmetnuli požar. Vatrogasci su brzo izašli na lice mesta i ugasili vatru, ali je šteta na automobilu maksimalna.

Kako saznaje 021, sa sigurnosne kamere jedne od okolnih zgrada vidi se da su dvojica mladića došla iz pravca Ulice Kaće Dejanović, a posle podmetanja požara otrčali ka zgradama u Bate Brkića gde se nalazi picerija "Alo". Snimke trenutno analizira policija.

Vlasnik automobila koji živi u zgradi prekoputa rekao je za 021 da na tom mestu parkira kola svakodnevno, da je u šoku i da nema apsolutno nikakvih indicija ko bi mogao to da uradi. Automobil je inače star 15 godina i nema veliku vrednost, ali je parkiran uvek na istom mestu na uglu dve ulice, gde nema drugih automobila noću.

Građani koji su se zatekli na licu mesta su za 021 kazali da ih je jutros oko 4h probudila buka, a napominju da je moguće da su u pitanju piromani jer je nedavno još jedan automobil zapaljen u ovom kvartu.

Vlasnici apeluju na stanare iz ulaza u ulicama Kaće Dejanović, Braće Dronjak, Bate Brkić i ostalim da pregledaju sigurnosne kamere i ukoliko vide bilo kakve sumnjive osobe na snimcima u periodu između 3:30h i 4:30h sinoć, to prijave policiji.

  • NS

    26.07.2017 08:06
    Pa zato sto se parkirao na 2 mesta...
  • Vesela

    23.07.2017 22:48
    Decak je zapalio coveka jer mu je to bilo zanimljivo, sta mu je onda da zapali neciji auto, eto cisto da razbije dosadu.? Mozda ce to sutra biti vas auto...
  • pocrkace od gladi

    23.07.2017 21:05
    @stanovnik maselja
    Ti nisi upoznat sa nasom starom narodnom "da komsiji crkne krava"? Pa makar crkla i nasa, al samo nek komsiji crkne, i sreca do neba

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika