Nije bilo ranjenih u pucnjavi u Laze Telečkog

Početkom nedelje nepoznata osoba pucala je u Ulici Laze Telečkog, a srećom niko nije povređen, saznaje 021.rs.
Nije bilo ranjenih u pucnjavi u Laze Telečkog
Foto: 021.rs

Za sada nije poznato šta se tačno desilo, ali se sumnja da su pucnji posledica šenlučenja neke osobe koja je boravila u jednom od mnogobrojnih klubova u ovoj ulici .

U Policijskoj upravi Novi Sad nam je nezvanično potvrđeno da je policiji prijavljeno da je pre tri večeri kod lokala "Lazin salaš" došlo do pucnjave. Patrola je izašla na lice mesta, ali nisu zatekli povređene osobe niti onog ko je pucao.

Podsetimo, u Ulici Laze Telečkog proteklih godina dogodilo se više pucnjava, a neke od njih imale su za posledicu i smrtni ishod. Zabeleženi su i mnogi drugi incidenti u ulici koja je prepuna kafića i noćnih klubova i koja predstavlja sinonim za noćni provod Novosađana.

  • Neša

    23.10.2017 14:41
    U Laze Telečkog i kad ima povređenih, retko bude neko da je šteta
  • pismen, za razliku..

    21.10.2017 22:01
    @Nema povredjenih

    A možda ste vi povređeni?
    Kaže se odmah a ne odma.
  • Ana

    21.10.2017 21:38
    U NS
    U Novom Sadu je najmanje Novosađana, a i ti koji se nazivaju Novosadjanima su neki mnooooogo smotan i smoran svet. Džaba se busate, ,,pojeli,, vas ovi 3D moralni profili ljudi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika