Dva dečaka među 11 povređenih u udesima u Novom Sadu i okolini

Jedanaest osoba, među kojima dva deteta, povređeno je u tri udesa koja su se u poslednja 24 sata dogodila u Novom Sadu i okolini.
Dva dečaka među 11 povređenih u udesima u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs

Prvi udes dogodio se oko 9 časova na pešačkom prelazu kod "Daltonke" na Bulevaru oslobođenja, i tom prilikom teške višestruke povrede zadobila je 24-ogodišnja devojka, dok je jedan mladić lakše povređen. 

Hitna pomoć je intervenisala i oko 10 časova na putu od Rumenke ka Bačkom Petrovcu, gde su u saobraćajnoj nezgodi povređene četiri osobe. Tom prilikom 14-ogodišnji dečak zadobio je kontuzione povrede glave, sedmogodišnji dečak prelom ruke, 22-ogodišnji mladić prelom noge, dok je 44-ogodišnja žena polomila ruku. Dečaci su prebačeni u Dečiju bolnicu, a odrasli u Urgentni centar da dalje lečenje.

Oko 1:30 čas posle ponoći na putu od Rumenke ka Novom Sadu automobil je izleteo sa puta. Tom prilikom lakše povrede zadobila su petorica muškaraca stari 20, 24, 26, 32 i 41 godinu. Svi povređeni su prebačeni u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika