Desetogodišnjak povređen u udesu u Novom Sadu

Četiri osobe, među kojima je 10-ogodišnji dečak, povređene su u saobraćajnim nezgodama koje su se proteklog dana dogodile na ulicama Novog Sada.
Desetogodišnjak povređen u udesu u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Prema rečima dr Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, 33-ogodišnji muškarac zadobio je lakše kontuzione povrede u udesu koji se oko 14 časova dogodio u Ulici Ilariona Ruvarca. On je zbrinut i prevezen u Urgentni centar.
 
Nešto pre 17 časova, dogodila se nezgoda na uglu Vršačke i Ulice Adi Endrea. U nezgodi je kontuzione povrede grudnog koša zadobio 24-ogodišnji muškarac, dok je 43-ogodišnja žena zadobila povredu noge i stomaka. Oboje je lekarska ekipa zbrinula i prevezla u Urgentni centar.
 
Lakše povrede glave zadobio je 10-ogodišnji dečak i to u udesu koji se oko 17:45 dogodio na uglu Almaške i Ulice Đorđa Rajkovića. Kako dodaje dr Bursać, dečak je zbrinut na licu mesta i prevezen u Dečiju bolnicu na dalju dijagnostiku.
 
Kolovozi su uglavnom vlažni, zato se apeluje na vozače da smanje brzinu kretanja i prilagode je uslovima na putu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika