Novosadska policija: Lažna prijava otmice devojčice na Telepu

Napad na 12-ogodišnju devojčicu, koji se navodno dogodio protekle srede oko 13 časova u Rakovačkoj ulici na Telepu lažno je prijavljen, saopštila je novosadska policija.
Novosadska policija: Lažna prijava otmice devojčice na Telepu
Foto: 021.rs
"Temeljnim proverama, utvrđeno je da se nije radilo o pokušaju otmice, niti o bilo kom drugom krivičnom delu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu preduzeli su, po nalogu nadležnog tužilaštva, sve mere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvetljavanju svih okolnosti prijavljenog pokušaja otmice dvanaestogodišnje devojčice, 3. oktobra 2018. godine i utvrdili da prijavljeni opis događaja ne odgovara činjeničnom stanju", naveli su u policiji. 
 
O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, koje se izjasnilo da u navedenom događaju nema elemenata bilo kog krivičnog dela.  
  • lanm

    12.10.2018 11:07
    Ja juce bio na vanrednom roditeljskom i dobila su deca uputstvo kako da se kreću ulicom...jbt pa ovo je 1945 po nivou gluposti,preCednik podhitno da pokrene kozaracko kolo.
    Msm... da dete ne prilazi sumLJivim osobama,da ne poznate predmete ne dodiruje,OBEZBEDI prostor!!!, i obavesti policiju,da ne ulaze nepoznatim ljudima u auto ali da zabeleze registraciju.
    Nasao se neki snsovski dupeuvlakač(odao se slovom LJ) da pravi severnu koreju ljudima u glavi...lepo vreme pa nestalo crvenih alarma sta li je???
    Pod hitno da se pionirima podele marame sa likom precednika i organizuje vezba sa drvenim puskama.
  • Prle

    11.10.2018 12:57
    Ahaha
    Hoce mame da pisu novine i tv o njima,a gde im idu deca u 12 po noci to ne pitaju? Misle mame kad moze svako biti popularan sto ne bi i one malo po tv, bile! Uzas! Jel tuzilastvo diglo optuznicu protiv mame zbog lazne prijave,laznog uznemiravanja javnosti ??? Ovo ko u onoj prici Vuk Vuk
  • MamaNS

    11.10.2018 11:42
    Nije tačno
    Nije tačno da mame na fb šire paniku, jer smo od školskog saveta dobili upozorenje na opasnost, a škole je upozorila policija, čak su nam rekli da decu ne puštamo u školu same. Sada se ipak to zataškava, ali zašto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika