Menu 021

Zbog radova na Beogradskoj kapiji promena linija GSP-a

Autobusi na nekoliko linija GSP-a menjaju trase kretanja od danas do četvrtka, 16. novembra, zbog radova na izgradnji dekorativnog osvetljenja Beogradske kapije.
Novi Sad 11.11.2017. | 07:25 > 08:07
Zbog radova na Beogradskoj kapiji promena linija GSP-a
Foto: 021.rs

Autobusi na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62 i 64 iz Novog Sada će, umesto Beogradskom i Preradovićevom, ići Trgom vladike Nikolaja, Kejom skojevaca i Reljkovićevom do Preradovićeva i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase, pored postojećih stajališta, koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, zatim privremena stajališta u Reljkovićevoj ulici u neposrednoj blizini spajanja ulica Arčibalda Rajsa/Patrijarha Rajačića i ispred broja 56, te stajalište posle skretanja iz Reljkovićeve u Preradovićevu ulicu ispred broja 40.

Na liniji 69 iz smera Novog Sada autobusi će, umesto Beogradskom, Preradovićevom i delom Ulice Dunavske divizije, ići Kameničkim putem do Dunavske divizije i dalje radovnom trasom. Zaustavljaće se na izgrađenom stajalištu posle silaska sa Varadinskog mosta.

Autor: 021.rs
Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Cenovnik Impresum Kontakt Uslovi korišćenja Pošalji vest