VIDEO: Specijalna projekcija filma "Deda Mraz i kompanija" sutra u Areni Cineplex

Novogodišnja avantura "Deda Mraz i kompanija" reditelja Alena Šabe stigla je u Areni Cineplex, a specijalna projekcija, uz prisustvo dela glumačke ekipe koja je učestvovala u sinhronizacija, održaće se sutra, 10. decembra.
Bojan Perić, koji pozajmljuje glas advokatu Tomi, kaže da je "Deda Mraz i kompanija" jedan pravi praznični film za celu porodicu.
 
"Izmamiće osmeh na lice ne samo onim najmlađim, već i mamama i tatama, bakama i dekama i svima nama koji verujemo u novogodišnje čarolije", poručuje on.
 
U ulozi Deda Mraza našao se Nikola Kojo, kojem je rad na ovom filmu predstavljao povratak u detinjstvo.
 
"Uživanje je raditi ovakve projekte. Podseća na one tople, bajkovite filmove iz mog detinjstva. Na zimski raspust, na telop 'Zimski bioskop', na bezbrižnost i uživanje u toplini doma. Nova godina je jedan od najlepših praznika i u našem domu. Magija je nestala iz naših života i jako je važno da je vratimo. Sve je pojeftinilo i obesmislilo se, toliko da je iluzija postala deficitarna, a deci je ona nužna u emotivnom razvoju. Ovaj film nam vraća i iluziju i radost", smatra Kojo.
 
Radnja filma prati nezgodnu situaciju. Nova godina samo što nije, a na Severnom polu je zavladala epidemija gripa. Deda Mraz je u velikom problemu, jer je svih 92.000 vilenjaka dobilo opasnu kijavicu koja ih je prikovala za krevet. Dobri deka nema dilemu, mora otići na Zemlju u potragu za Gumedićima s vitaminom C koji  će pomoći njegovim drugarima da ozdrave, kako bi spasli duh Nove godine.
 
U avanturama pomaže i, naravno, Baka Mrazica koju tumači Jelena Tomašević. Kako je Nova godina vreme kada se ispunjavaju želje, tako se i poznatoj pevačici ispunila jedna tokom rada na ovom ostvarenju.
 
"Velika mi je čast što sam se našla u takvoj glumačkoj ekipi i što sam izabrana da pozajmim glas jednoj od mojih omiljenih glumica, Odri Tatu. Verujem da će ova porodična avantura probuditi dete u nama, a mališanima omogućiti da uživaju u svetu mašte koji ih čini bezbrižnim i srećnim", zaključila je ona.
 
Specijalna projekcija filma počinje u 16 časova.
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije