Vojvodina favorit na neutralnom terenu protiv Borca

Nakon tri vezane pobede, fudbaleri Vojvodine u 4. kolu prvenstva sutra igraju protiv čačanskog Borca u Lučanima.
Vojvodina favorit na neutralnom terenu protiv Borca
Foto: 021.rs

Želja im je da nastave pobednički niz, ali znaju da im protiv Borca neće biti lako. Čačani su u novom šampionatu izgubili sve tri utakmice i veoma su motivisani da dođu do prvih bodova.

Olakšavajuća okolnost za Novosađane je što će se utakmica igrati na praktično neutralnom terenu u Lučanima, jer se "Stadion kraj Morave" renovira. Trener crveno-belih Nenad Vanić očekuje dobar meč i pobedu svog tima.

- Radi se o ekipi koja hoće da se nadigrava i koja želi da osvoji prve bodove. Zbog toga moramo imati vrlo ozbiljan pristup i držati se naših principa u igri. Povređenih nema i svi koji su u trenažnom procesu konkurišu za mesto u postavi, pa se iskreno nadam da ćemo produžiti našu pobedničku seriju - rekao je Vanić.

Statistika je na strani "stare dame". U do sada odigranih 39 međusobnih duela, Novosađani su slavili čak 22 puta, a Čačani svega deset.

Utakmica Borac - Vojvodina igra se s početkom u 20 časova.

U sredu još igraju Partizan - Voždovac, Bačka - Napredak, Mačva - Radnički, Čukarički - Mladost i Rad - Zemun, dok se u četvrtak sastaju Radnik - Crvena zvezda, odnosno Javor - Spartak.

  • Vanić

    09.08.2017 14:51
    Zdrava priča
    Hvala navijačima Voše koji će nas podržati danas na utakmici samo bih vas zamolio da ne brljate u busu jel nam je veliki problem posle da ih opet angažujemo. Hvala !
  • Sin Dragan

    08.08.2017 18:29
    Dobro Sone
    Mislim nemoj da se ljutis.
  • Sonejac

    08.08.2017 18:10
    Sada bas preterujete
    Ovo je postalo neozbiljno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.