Odložen izbor novog predsednika UO FK Vojvodina

Iako je bilo najavljeno, večeras nije izabran novi predsednik UO FK Vojvodina, umesto Dušana Mijića koji je prošle sedmice podneo ostavku.
Odložen izbor novog predsednika UO FK Vojvodina
Foto: 021.rs

Skupština kluba će roku od najduže deset dana imati novu sednicu, kada se očekuje izbor predsednika UO.

Kako je rečeno na večerašnjoj sednici, kratak period bio je razlog zbog kog nije odabran neko ozbiljan ko bi vodio klub.

Do tada, sva ovlašćenja imaće tzv. Radna grupa koju čine advokat Milan Đukić, član Gradskog veća za upravu i propise Milan Đurić, generalni direktor Dnevnik Vojvodina press-a Dušan Vlaović, potpredsednik Skupštine kluba Dragan Veljkov i Nenad Rončević, bivši član Upravnog odbora.

Njihov primarni zadatak biće da naprave presek ekonomsko-finansijskog stanja u klubu, a istovremeno će imati ovlašćenja i vršiti poslove koji su statutom kluba namenjeni Upravnom odboru.

Podsetimo, od prošlog petka u klubu više nisu Mijić i Dragoslav Vuković koji je praktično upravljao Vojvodinom, a najspornije su po običaju finansije i način na koji se upravljalo njima u prethodnom periodu.

  • Lolek

    16.09.2017 21:46
    Cankov Djukic
    Vucevicev Djuric
  • Sjever

    16.09.2017 12:53
    Samo da droga pojeftini a za ostalo cemo lako.
  • @озна

    16.09.2017 09:28
    Слаба си ти озна ако не разликујеш Чанковог Ђукића и Бајатовићевог Ђукића
    Баш слаба.
    На несрећу запао нас је Чанков Ђукић
    Бајатовићев води Рукометни клуб. Осваја трофеје.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.