Voša u nedelju gostuje u Kuli, Spartak formalni domaćin

Šef stručnog štaba Vojvodine Dragomir Okuka izjavio je da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Spartaka, u predstojećem 58. vojvođanskom derbiju.
Voša u nedelju gostuje u Kuli, Spartak formalni domaćin
Foto: 021.rs

Posle dve uzastopne pobede, na Voždovcem u prvenstvu i Teleoptikom u kupu, raspoloženje u Vošinom taboru je znatno bolje nego ranije.

Prema rečima šefa stručnog štaba Vojvodine Dragomira Okuke, "Stara dama" će pokušati da ostvari i treći vezani trijumf.

- Stereotip da nas čeka teška utakmica za nas nije stereotip, već realnost, jer za ovu Vojvodinu, u ovom momentu, nema lakih mečeva. Spartak je trenutno u krizi, ali to je ekipa koja vredi daleko više od tih sedam bodova, te je samo pitanje vremena kada će ponovo početi da pravi dobre rezultate. Što se nas tiče, od svih 11 igrača koji budu istrčali na teren, očekujem maksimalan angažman. Iza sebe imamo dve pobede bez primljenog gola, koje su ostvarene dosta teško, ali su ipak pobede i one vraćaju samopouzdanje igračima. Nadam se da ćemo, uz zalaganje, borbenost i evidentnu disciplinu u igri, ovoga puta pokazati i nešto više, te da ćemo napraviti dobar rezultat - rekao je Okuka.

Svi povređeni igrači su i dalje van stroja, osim Ezea koji će konkurisati za tim.

Meč između Spartaka i Vojvodine igra se u nedelju od 15 časova na stadionu "Milan Sredanović" u Kuli, a fudbalski klub Vojvodina je za sve svoje navijače koji su vlasnici sezonskih ulaznica obezbedio besplatan prevoz na ovu utakmicu. Svi navijači koji imaju želju da uživo pruže podršku svom timu mogu da se prijave danas do 16 časova i sutra od 10 do 14 sati u prostorijama kluba na zapadnoj tribini "Karađorđa". Prijave se mogu izvršiti i pozivom ili SMS-om na broj telefona 064/126-3-366, kao i slanjem poruke u "inbox" zvanične Fejsbuk stranice fudbalskog kluba Vojvodina.

  • Tito Nemet

    28.09.2018 12:41
    Oficir, oficir sa ružom sam ja,
    a Vojvodina je moja ljubav jedina...

    Pozivam još jednom sve kojima je Vojvodina u srcu da skrate nedeljni ručak i podrže klub u Kuli. Pusti Real, pusti Barsu, igra Voša kao u transu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.