Marta Takač ponovo na čelu Vojvodinašuma

Vlada Vojvodine imenovala je ponovo dosadašnju direktorku Javnog preduzeća Vojvodinašume Martu Takač na tu funkciju, sa mandatom od četiri godine.
Vlada Vojvodine imenovala je danas ponovo dosadašnju direktorku Javnog preduzeća Vojvodinašume Martu Takač na tu funkciju, sa mandatom od četiri godine.

Odlukom Pokrajinske vlade, Takačeva je 19. februara ove godine smenjena sa direktorskog mesta, uz obrazloženje da je nadležni sud presudio da je njena prethodna prijava na konkurs za mesto direktora bila manjkava.

Pokrajinska vlada je potom na njeno mesto imenovala Aleksandra Obradovića, što je izazvalo političke sukobe između Saveza vojvođanskih Mađara (SVM), čiji je Takač kadar, i Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV).

Mesec dana kasnije, 19. marta, Pokrajinska vlada je na telefonskoj sednici ponovo imenovala Takačevu za vršioca dužnosti direktora Vojvodinašuma. Na vlasti u Skupštini Vojvodine je koalicija Demokratske stranke, LSV i SVM.
  • Observer

    28.07.2015 07:10
    Zaudara
    Al' tu nešto zaudara ! To će izaći na videlo kad tad, ali će mnogo vode proteći Dunavom i mnogo stabala biti posečeno, do tog dana.
  • jao

    27.07.2015 23:53
    Od rodjenja do smrti sve bre neka namestanja mito korupcija. bolje da se nisam ni rodio.
  • Aca

    27.07.2015 23:33
    Naravno dobila je posao direktora zato što je stručnija od drugih kandidata, a ne zato što je član partije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti