Stopirana isporuka nove novogodišnja rasvete zbog prigovora

Novi Sad neće dobiti nove novogodišnje ukrase jer je tender Zavoda za izgradnju grada za njenu nabavku stopiran zbog prigovora ponuđaća, saznaje 021.rs.
U ovom gradskom preduzeću su za 021.rs naveli da je nakon završene javne nabavke male vrednosti, potpisan ugovor sa DOO "Elektrodekor" Novi Sad vredan 4,1 milion dinara, međutim podnet je zahtev za zaštitu prava, tako da su sve aktivnosti morale biti obustavljene.  Ipak u ZIG-u očekuju da nabavka bude vrlo brzo nastavljena jer je prigovarač ipak povukao prigovor. 
 
- U petak, 18. decembra, firma koja se žalila, povukla je podneti zahtev za zaštitu prava, tako da sada očekujemo da Republička komisija što pre donese Zaključak o obustavi postupka na osnovu podnetog zahteva kako bi se aktivnosti na ukrašavanju grada nastavile. Zavod za izgradnju grada čini napore da se što pre stvore uslovi  da se ukrasi postave i zasvetle do Nove godine. - navode za 021.rs u ovom preduzeću.
 
Podsetimo da je kićenje grada postojećim ukrasima već završeno i te aktivnosti obavljalo je JKP "Stan", pod nadzorom ZIG-a.
Ovi stari ukrasi sada treba da budu dopunjeni novim, pri čemu će se največi deo postaviti na  nedavno rekonstruisanom Trgu Republike. Planirano je da na Trgu bude napravljen kutak za decu i to tako što će u žardinjere biti postavljene jelke, a njima će biti pridružene tri figure Sneška Belića. Takođe, na stubovima javnog osvetljenja biće postavljeni svetlosni motivi koji će upotpunjavati sliku Trga. 
  • Onaj ko zna

    26.12.2015 22:00
    Dogovor
    Prigovor je povučen jer je napravljen dogovor da ne pukne bruka za SNS i direktora ZIG, Prigovarač isplaćen i stvar rešena.
    To i vrapci znaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti