Fruškogorski MTB maraton u ponedeljak na Popovici

Fruškogorski MTB maraton24. po redu, održaće se u ponedeljak, 2. maja sa početkom u 10 časova na Popovici.

Ovaj svojevrsni planinarski maraton organizuje biciklistički klub "Fanatik" iz Novog Sada, a kako je za 021 objasnio Ivan Davosi iz ovog kluba, učesnici maratona imaju na raspolaganju izbor od tri staze, malu od 31 km, srednje- dugu 50 km i veliku od čak 81 km.

"Maraton jeste takmičarski, ali dobrodošao je i svako ko želi samo da provede lep dan u vožnji bicikla, a ne da se takmiči. Važno je da se dobro prati signalizacija, prvo jer takmičari ne smeju da skreću sa odabrane staze, ali i da se niko ne bi izgubio", rekao je on.

Do sada se preko sajta "Fanatika" prijavilo preko 200 učesnika, a kotizacija će od sada iznositi 3.000 dinara. Učesnicima su obezbeđeni pokloni od sponzora, okrepne stanice, ručak i nagrade za pobednike.

MTB maraton je jedinstvena prilika za svakog da spozna mogućnosti i snagu sopstvenog tela, da vežba orijentaciju u prostoru i uživa u Fruškoj gori. Od opreme potreban je dobar bicikl, kaciga i dobra volja.

Autor: 021.rs

  • Petar

    28.04.2016 22:37
    Sve je to u ljudskoj psisi
    Stevane, leči se dok ne bude kasno!
  • Stevan

    28.04.2016 14:54
    2. maja ??
    Ma dajte, ma nemojte, dajte 1.maja... pa mi smo naucili da nedeljom ne mozemo da predjemo bulevar od bicikala, maratonaca, pedera i lezbejki, volontera i onih koji to rade za pare, setaca, pljuvaca i ostalih ultra lahih i super teskih sviraca ku.cu koji samo zele da skrenu paznju na sebe... zasto da jednom u godini slobodno sednem na bajs i provozam se do Kamenickog parka ili Strazilova?? da ko covek sednem u auto i kreme di ja hocu a ne tamo gde mi pandur odredi??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti