U budžet Novog Sada uplaćeno rekordnih 30 miliona evra

Južnoafrička kompanija "Nepi" juče je isplatila svih 3,77 milijardi dinara, odnosno oko 30 miliona evra za koliko je kupila plac kod Spensa.
Prema rečima gradonačelnika Miloša Vučevića, radi se o rekordnom prihodu u budžet koji otvara novo poglavlje za investicije u infrastrukturne projekte grada, ali i za oblasti zdravstvene zaštite, socijalne politike, kulture i sporta.
 
Južnoafrički investitor je 20. aprila kupio parcelu od 32.948 kvadrata pored Spensa i stadiona "Karađorđe" koja obuhvata sadašnje teniske terene, pomoćni stadion, prostor za atletske treninge, parking i zelenu površinu. "Nepi" će moći da na ovoj parceli sagradi poslovni objekat visine do pet spratova i ukupne površine od 115.318 kvadrata, što je prostor veći i od Spensa.
 
Nakon licitacije menadžer kompanije "Nepi real" Nemanja Savčić za 021.rs je rekao da žele što pre da krenu sa izgradnjom šoping centra, ali da će za dobijanje dozvola biti potrebno više meseci. Više o planovima ove kampanije, ali i reakcijama na ovu vest možete pročitati OVDE.
  • *

    26.05.2016 22:50
    Ma sve ima da se potroši za Lear i još neće biti dosta....
  • RIZBO

    26.05.2016 06:35
    TAMAN
    da se plati Majina stanica!

    Nego, nagradno pitanje, ko može da stoji dnevno 8 sati, 5 dana nedeljno, za 25.000,00rsd!
  • Dragana

    25.05.2016 21:42
    SinisaNS
    E odgovor je onaj pravi. Dalje se zviždi ili opet ćuti kao i inače. Svaka ti čast Siniša.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti