FOTO: Udes Člana Gradskog veća Vladimira Jelića kod Varadinskog mosta

Oko 9h jutros, na Bulevaru Mihajla Pupina u neposrednoj blizini Varadinskog mosta, sudarila su se dva vozila zbog čega je otežan saobraćaj u tom delu Novog Sada.

U udesu mazde 6 i mercedesovog džipa ML na raskrsnici Sonje Marinković i bulevara srećom nije bilo povređenih, iako fotografije sa lica mesta govore da sudar nije bio nimalo bezazlen.

Nije jasno ko je kriv, mazda je prilično oštećena i okrenula se na drumu blokiravši jednu traku puta. Džip je manje oštećen s prednje strane.

U mazdi su se nalazile dve osobe, dok je se za volanom džipa nalazio predsednik GO SPO Vladimir Jelić, inače Član Gradskog veća za obrazovanje.

Pretpostavlja se da je on na godišnjem odmoru s obzirom na ležernu garderobu i dodatnu opremu koja se vidi na njegovom automobilu.

Nije poznato da li je mercedesov džip zaista u njegovom vlasništvu ili je registrovan na nekog drugog jer tih podataka nema u imovinskoj karti političara na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije.

  • Doktor

    02.07.2016 08:53
    Šta reći ?
    1. Očigledno bahati je vozač, što je i ogledalo karaktera ! 2. Krasi ga visoka "Skromnost", tako da bi mu pozavideo i premijer Švedske. 3. Kakav je to opis radnog mesta za toliku platu kod nas?, Kao da je profesor ili doktor, a ni oni nemaju toliko. 4. Do kada će javna preduzeća da nas pljačkaju, na račun nerada, nereda i nepotizma u njima? CONCLUSIO : Privatizovati, sistem rada, ali ne i vlasništvo skupih objekata. Sami sistem je omogućio ovo, a to je verujem, samo vrh sante leda, koji čeka "Titanika". PS. Čoveka ne poznajem, ali ga prepoznajem.
  • milan

    28.06.2016 23:41
    iz Dacije u Mercedes ML
    Jelic je bio nastavnik u skoli i do dolaska na mesto direktora Toplane ziveo je sa mamom i tatom u stancicu od 39 m2 i vozio je polovnu Daciju-onu plavu od 2 000 evra...a sada vozi Mercedesov dzip ML od 80 000 eura i zivi u vili od 500 000 eura.
  • Opsednuti

    28.06.2016 16:57
    SPS
    A sto niste pisali kada je sin bivseg funkcionera SPS Djordja Petrovica slupao sluzbena toplanska kola? Od Julkice, svoje mame, Petroviceve zenice, koju je ubacio za savetnicu direktora u istoj toj toplani, I koja je i dalje na visokoj poziciji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti