Lidl traži rukovodioce i u Novom Sadu, konkurs otvoren do 25. septembra

Kompanija Lidl Srbija pozvala je danas sve zainteresovane kandidate da se prijave na konkurs za buduće rukovodioce prodavnica.

Kandidati se traže u gradovima u kojima Lidl planira da otvori svoje prodavnice, a reč je o Novom Sadu, Beogradu, Boru, Valjevu, Vršcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Nišu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu, Čačku i Šapcu. Lidl se u Novom Sadu gradi na Novom naselju, o čemu više čitajte OVDE.

Konkurs traje do 25. septembra, a kandidati bi počeli sa radom u 2018. godini, kada se u toj kompaniji očekuje da će Lidl početi rad sa potrošačima, otvarajući više prodavnica istovremeno.

Poziv je namenjen svima koji imaju minimum srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov, navode iz kompanije.

Lidl traži, kako je navedeno u saopštenju, odlučne ljude, koji mogu da upravljaju radom prodavnice i rukovode timom.

"Onima koji prođu selekciju ponudićemo posao na neodređeno vreme i atraktivne zarade, uz obaveznu obuku u inostranstvu u trajanju od minimum devet meseci za koju su pokriveni svi troškovi. Nakon što zaposleni postane rukovodilac i preuzme odgovornost nad prodavnicom, dobija na korišćenje službeni automobil koji mu je na raspolaganju 24 sata i u privatne svrhe", poručuju iz kompanije.

Radovi su trenutno u fazi da je prodavnica u Smederevu završena, dok su u poodmakloj fazi i gradilišta u Zrenjaninu, Boru, Šapcu i u Ulici Vojislava Ilića u Beogradu.

Početkom avgusta otpočela je gradnja na još pet lokacija: u Subotici, Novom Sadu, Nišu i dve beogradske opštine - Borči i Vidikovcu. U toku je izgradnja velikog logističkog centra u Staroj Pazovi iz koga će se ove prodavnice snabdevati. "Iako će izgradnja centra i pomenutih prodavnica biti završena sledeće godine, Lidl planira početak rada sa potrošačima tokom 2018. godine, otvarajući više prodavnica istovremeno", rečeno je u toj kompaniji.

Više o samom konkursu OVDE.

Teme

LIDL
  • Anonimus

    08.09.2016 21:43
    Loša iskustva radnika
    Što se tiče posla u Lidlu pogledajte iskustva zaposlenih u zemljama gde posluju (skoro pa pelene). Cene će biti iste kao i u ostalim marketima, jednostavno tako mora biti. Jedino se razlikuju akcije a i to je dogovoreno. Uzmimo na primer Ariel, uvek je negde na akciji.
  • Andrijana

    08.09.2016 16:58
    ludl
    U sloveniji je jako jeftino u lidlu kako li ce kod nas biti
  • mmk

    08.09.2016 00:29
    Posao rezervisan isključivo za članove stranke i to one koji su se usukali uvlačeći se drugima u pedu. Ovaj konkurs je pro forme i odličan za prikupljanje informacija o svima onima koji su još uvek ostali neucenjeni ničim, a maltene gladni grizu za bar kakav posao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti