VIDEO: Snoubord spektakl i zimska zabava za najmlađe danas i sutra kod Spensa

Snoubord takmičenje u gradskim uslovima, "Avalanch Risk City Jam", održaće se 23. i 24. decembra na platou Spensa.
Danas, 23. decembra, na platou će se od 17 časova okupiti najistaknutiji skijaši i borderi iz istočne Evrope i regiona.
 
Osim u vratolomijama koje će izdvoditi sportisti, posetioci ovog sportskog događaja moći će da uživaju i u Zimskom selu. U njemu će pronaći nešto za sve uzraste, a posebno se izdvajaju adrenalin poligoni, stena za penjanje, zip line, zona za ATB (mountain boarding) i MTB (mountain biking) sportove, kao i štand Fruške gore u kojem će biti predstavljene pogodnosti boravka u prirodi.  U Zimskom selu svi zainteresovani će moći da pogledaju prezentacije različitih sportova i popričaju sa istaknutim sportistima, a biće u prilici i da se relaksiraju uz čaj ili kuvano vino ili pojedu nešto od zimskih gurmanskih specijaliteta.
 
 
Prvog dana festivala u centru pažnje će biti profesionalni sportisti, dok će subota u potpunosti biti posvećena građanima. Od 9 časova na platou Spensa okupiće se Moto Deda Mrazovi. Na stazi koju u petak koriste borderi, u subotu će se skijati i sankati deca. Biće organizovano mini takmičenje u skijanju za najmlađe, a radiće i punktovi na kojima će svi zainteresovani moći da provere koliko su precizni sa grudvama, koliko su dobri na sankama i vešti u nekim od zimskih olimpijskih discilina. 
 
U kreativnom kutku praviće se novogodišnja dekoracija i ukrasi od leda. Na platou Spensa će se prodavati jelke sa busenom. 
 
Više informacija može se pronaći na sajtu www.arsf.rs, kao i na facebook stranici.
 
  • Blajv

    26.12.2016 09:48
    @Lala
    'Jel to ne moze da se napise na Srpskom jeziku, sve pise na Srpskom, a program na Engleskom...pa ne znamo svi Engleski majku mu.'

    Sudeći po ovoj rečenici ne znaš ti baš najbolje ni srpski, pa je'l treba da ti u slikama objasne?

  • Lala

    23.12.2016 15:57
    Sve ok, podrzavam, super, sjajno, jedva cekam da idem,vodi klinca da uziva....
    ALI
    Zasto na sajtu ovo?

    Saturday 24.12.2016. from 10h to 20h, will be fully dedicated to and opened to citizens. On the snow park everyone will have an opportunity to ski and sled, from children, youth and their parents. Apart from the snow park there will be several corners with different competitions such as sledging, ski slam, carling..
    If you’re not the outdoorsy type, you can visit our creative playground in which we will make New Year’s decorations..

    Jel to ne moze da se napise na Srpskom jeziku, sve pise na Srpskom, a program na Engleskom...pa ne znamo svi Engleski majku mu.
    Zato imas na svim web prezentacijama da biras jezik na kom ces da ti se prikaze sajt.

    Ok zato je tu 021 da nam prevede, hvala.
  • dosadni ste

    23.12.2016 15:09
    strasno
    Udavili ste me vec sa kuvanim vinom i kuvanom rakijom. Ima li sta drugo!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti