FOTO: Novi Sad prvi otvorio šoping destinaciju "Monton AndMore"

Za sve modne sladokusce, otvorena je nova šoping destinacija "Monton AndMore", na Bulevaru oslobođenja 79.
Time je Novi Sad prvi u Srbiji koji je dobio prestižan svetski brend.
 
 "Monton and more" u ponudi ima unikatnu i urbanu garderobu, za najrazličitije prilike, a prostire se na 700 kvadratnih metara.
 
"Reč je o novom modnom konceptualnom butiku, u okviru kojeg su objedinjena tri svetski poznata brenda: Monton, Mozaik i Bastion. Kompanija Victoria Elegance je dovela ova tri brenda prvi put u Srbiju. Tri brenda, tri razlilčita modna pravca, na tri nivoa, ponudiće različite modne stilove za različite prilike. Modne kombinacije koje se mogu klasifikovati od visoke mode, do opuštenog izgleda", kaže za 021.rs Sanja Tanasić iz te modne kuće.
 
Kako dodaje, Victoria Elegance usmerena je ka zadovoljenju potreba kupaca i nastoji da svake sezone pripremi jedinstvene modne linije garderobe koje će svačiji stil učiniti drugačijim.

U Monton AndMore radnji kvalitet, udobnost, aktuelnost i atraktivnost uvek su na prvom mestu pri odabiru novih kolekcija, tako da  i u budućnosti postoji jasan zadatak – ostati na visokom nivou poslovanja, ponude i usluge.

Monton AndMore dolazi iz Estonije.
 
Novi butik biće omiljeno mesto za one sa najviše stila koji vode računa o svom izgledu, a nekoliko odevnih kombinacija predstavljeno je na modnoj reviji na svečanom otvaranju, što možete pogledati u galeriji fotografija.
 
Kompanija Victoria Elegance otvorila je vrata "Monton AndMore" na praznik žena, na atraktivnoj lokaciji na Bulevaru oslobođenja 79, a radiće radnim danima od 9 do 21 čas, kao i subotom, od 9 do 19 časova.
 
  • Perica

    09.03.2017 10:22
    #####
    Posle izbora,dolazim sigurno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.