FOTO: Nudeći seksualne usluge opljačkala muškarce

Policija je uhapsila A.N. (1996) iz okoline Novog Sada, zbog sumnje da je izvršila više krivičnih dela razbojništva.
Kako navode u policiji, sumnja se da je jedno razbojništvo izvršila 12. februara ove godine u Beogradu, u popodnevnim satima, tako što je nudeći seksualne usluge sa muškarcem otišla do njegovog stana i uz pretnju bejzbol palicom oduzela mu dve platne kartice i manju sumu novca.
 
Takođe, nudeći seksualne usluge, 3. marta ove godine u Beogradu, u kasnim večernjim satima, sa drugim muškarcem je ušla u automobil "folksvagen pasat" i uz upotrebu spreja oduzela mu vozilo, mobilni telefon, novac i lična dokumenta, navodi se u saopštenju policije.
 
Pošto se sumnja da je oštećenih građana više, policija ih poziva da ako osumnjičenu prepoznaju sa fotografije, obaveste Policijsku upravu za grad Beograd na telefone 011/279-74-70 i 064/44-00-581.
  • Jovan

    10.03.2017 09:04
    Nekome
    Jedan deo tvog komentara stoji. Krivi smo sto smo prihvatili neke stvari, a nismo ni smeli ni trebali.
    Elem, zbog onog veceg dela kometara, zreo si za psihijatrijsku hospitalizaciju.
    Kakva "iskra dobrote" kakvi bakraci?!
    Pa narod koji trpi jednog pozarevackog zlikovca duze od decenije, koji pod njim samo gubi ratove, zemlju, ljude i pljuje po sebi pred celim svetom, umesto da stisne petlju i umlati zlo-ni ne zasluzuje da postoji.
    O kakvim ti "iskrama dobrote" bulaznis.
    Dobrih ljudi ima svuda, a to bi verovatno znao da si ikada igde otputovao iz ove balkanske trulezi, a ne da bajes o nekoj iskonskoj "cestitosti srbalja".
  • @Neko 09.03.2017

    09.03.2017 22:03
    Postovani-a, polutan je otac koji vas je greskom napravio tako blesava, kad pisete takve sulude komentare. Ako je ovaj monstrum sa slike za vas zrtva, onda nemam komentar dovoljno pristojan, osim da vam je ispran mozak.
    Stop nasilju nad muskarcima, lecite se na vreme
  • @Novosadjan

    09.03.2017 21:46

    stop nasilju nad muskarcima, lecite se

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti