Deset godina novosadskog Radio kafea

Novosadski Radio kafe danas, 21. aprila, obeležava 10 godina rada.
Deset godina novosadskog Radio kafea
Foto: Dragan Perišić

Ovaj jedinstveni prostor u strogom centru Novog Sada, smešten u mirnom delu Miletićeve ulice, obradovaće danas svoje goste celodnevnim dešavanjima i akcijskim cenama pića.

Od 14h posetioci će uživati uz bend "Nevas trio", a uveče od 21h predviđene su rođendanske karaoke.

Organizator je za sve učesnike popularnog muzičkog takmičenja obezbedio poklone. Učesnike u karaokama daruju "Vrtlari", "Pastai" i Daroteka "NG".

 

Radio kafe je prostor koji se sastoji iz tri celine i u njemu često gostuju i predstavljaju se najatraktivniji pisci, publicisti i autori iz različitih oblasti. Prostor može da se transformiše u galerijski pa su u poslednjih pola godine u njemu održane čak četiri izložbe novosadskih slikara.

Takođe, u večernjim satima u Radio kafeu se organizuju muzičke i plesne večeri, filmske projekcije, promocije novih knjiga i predavanja kada u ovom jedinstvenom ambijentu počinju otvorene debate na važne društvene teme.

Radio kafe se nalazi u Ulici Svetozara Miletića 45.

  • Marina

    21.04.2017 11:52
    Ja se tu prvi put poljubila s muzem, pre 9 godina. ☺
  • Deša

    20.04.2017 09:49
    Odličan
    prostor, ambijent, sadržaji i dešavanja, zaista jedinstven spoj, kao stvoren za urbanu uživanciju. Čestitam
  • Ydzq

    18.04.2017 16:46
    Cestitka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti