U petak licitacija za poslovni prostor na Štrandu

Licitacija za poslovne objekte i prostore na Štrandu održaće se u petak, 28. aprila u prostorijama "Zelenila" na drugom spratu Spensa, Sutjeska 2.
U petak licitacija za poslovni prostor na Štrandu
Foto: 021.rs
Registracija učesnika biće obavljena do 10 časova, a licitacija će početi u podne.
 
U ponudi su 22 ugostiteljska objekta, kioska, pulta, uređaja za kokice i pečenjarske proizvode, kao i objekat za izvođenje zabavnog programa. Većina objekata daje se u višegodišnji zakup do 30. septembra 2020. godine, izuzev uređaja za kokice i druge pečenjarske proizvode, kao i objekta za izvođenje zabavnog programa, koji se izdaju na period od pet meseci.
 
Svi zainteresovani kompletan tekst oglasa mogu da pročitaju na sajtu "Zelenila" na adresi www.zelenilo.com, a sve dodatne informacije mogu da dobiju na brojeve telefona 021/21-00-286 ili 021/455-719 od 7 do 15 časova.
  • Ivan

    25.04.2017 03:20
    Zloupotreba Stranda
    Samo da dodam na prethodni komentar i konstataciju da je vise of polovine peska 'izdato' kaficima na upotrebu pa maltene posetioci ne mogu ni do Dunava normalno da stignu. Uskoro ce naplacivati i upotrebu stazice do reke.
  • Limanc

    24.04.2017 14:16
    Pretpostavljam
    Pretpostavljam da su negativni komentari od - ugostitelja- i onih koji uzimaju procente
  • Limanac

    24.04.2017 12:31
    Plaža vašar
    Od nekadašnje oaze mira i zelenila ostade vašar. Umesto razglasa sa biranim muzičkim sasržajem ori se muzika iz kafića. Na sve strane se šire mirisi roštilja, sendviča, uprženog ulja. Tu su naravno i razni - sadržaji- za decu čiji vlasnici poput reketa izbijaju novac roditeljema koji su doveli decu sa namerom da provedu kvalitetno vreme u prirodi pored reke. Neka deca i plaču jer njihovi roditelji nemaju novca da palte za te mami pare. Sve u svemu slika i prilika opšteg kiča šunda i zanemaeivanja pravih vrednosti, a sve u korist šačice ljudi koji zarađuju i određenog broja ljubitelja vašara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti