Radnik inspekcije slupao službeni auto u povratku sa predizbornog koncerta SNS

Novosadska inspekcija pokrenula je disciplinski postupak protiv svog zaposlenog Gorana Tamindžije jer je 5. marta, prilikom povratka sa predizbornog skupa SNS-a u Kaću, slupao službeni automobil.
Radnik inspekcije slupao službeni auto u povratku sa predizbornog koncerta SNS
Foto: 021.rs

On je tog dana bio na koncertu Baje Malog Knindže koji je SNS organizovao u Kaću u sklopu predizborne kampanje Aleksandra Vučića, a prilikom povratka je izleteo sa puta i slupao službenu škodu "fabiju". Policija je utvrdila da je imao 1,09 promila alkohola u krvi.

U odgovoru na odborničko pitanje odbornika Aleksandra Bujića iz Pokreta "Dosta je bilo", Gradska inspekcija je navela da je Tamindžija zaposlen kao predradnik-izvršilac poslova prinudnog izvršenja u Odseku za prinudna izvršenja inspekcije i da je tog dana od 15 do 22 časa bio pasivno dežuran. Kao osnov za disciplinski postupak, koji je pokrenut 21. aprila, navedeno je da je on nezakonito i nesavesno raspolagao vozilom, kao i da je počinio težu povredu radne obaveze jer je bio pod uticajem alkohola. Disciplinska komisija još nije izrekla kaznu, koja može biti od smanjenja plate do otpuštanja.

Odbornik Aleksandar Bujić je za 021.rs naveo da je ovaj postupak protiv radnika inspekcije jasan dokaz da SNS koristi javna sredstva za potrebe stranke, kao i da očekuje da komisija propisno kazni radnika jer je auto potpuno uništen.

  • Nervirach

    01.05.2017 13:22
    Mare, vidim da je patriota, sve isijava rodoljublje . Tako da, ako je patriota sto ne peva kod sebe kuci?
  • Db

    30.04.2017 17:18
    Aha
    Sad mi je jasno kad nazovem gradjevinsku inspekciju oni kazu nemaju auto da dodju ja mislio da se sale kad stvarno nemaju slupan
  • Mare

    30.04.2017 16:15
    Nisam ni u jednoj stranci ali mi smeta sto od Baje kojeg inace obozavam prave sprdnju,covek je veci patriota od vecine autonomasa i slicnih domacih sepratistickih elemenata, toliko!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti