Parking iza Matice srpske još čeka na uređenje

Parkiralište iza Matice srpske još neko vreme će čekati na behatoniranje i asfaltiranje iako je već odabran izvođač radova.
Parking iza Matice srpske još čeka na uređenje
Foto: 021.rs

Kako su za 021.rs potvrdili u "Parking servisu", radovi još nisu krenuli jer im je namera da uređenje prostora počne kada je parking manje frekventan, odnosno tokom leta. Ipak, s obzirom da odluka još nije doneta, moguće je da radovi počnu i ranije, kako bi bili gotovi do jeseni.

Posao uređenja je na tenderu dobilo preduzeće "Omega" iz Novog Sada, po ceni od 4.887.725 dinara bez PDV-a.

Podsetimo da je projektom predviđeno da se parkiralište iza Matice srpske uredi tako što će zemljana podloga biti zamenjena behatonom i raster pločama. Nakon uređenja, parking će imati oko 80 mesta. Predviđeni rok za radove je 45 dana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti